Sunday, 27 November 2011

najiha x suke kalau orang suke ikut style najiha


Hyeepp ,,
tenggs untuk sudi bace post niyh
najiha mmg X SUKE kalau orang suke ikut style najiha korunk ade style ikut lha style korunk jgn lha tengok org ni buat cantik korunk nak ikot ape arr
najiha X SUKE nak tiru style najiha drees up,facebook,blog uke
korunk x payah nak tiru gaye blog najiha padahal gaya korunk lebih menarik dri gaye org tao x!
korunk hanye perlu berfikir nak buat gaye ape x dew lah nak tiru gaye org
td chat ngan sorang budak dye tanye nak buat blog macam najiha bole x najiha DIAM SAHAJA and trus write post sebab terlalu banyak nak tu mcam najiha lah nak ni mcam najiha la
bukan najiha x bgi tpi najiha nak korunk berfikir untuk buat stu kerja yg kemas and cantik najiha x cakap blog najiha cantik kewp blog najiha pleng cun adew pernah najiha ckap najiha hanye nak bgi thu korang punye style lebih baik dari org lain paham ape yg korunk buat bende baik and berfaedah semua nye bagos ouke! k bai
jgn nak tiru style najiha tau Banner ke,post tiltle, header ke,shoutboz ke and many
kalau najiha nampak terus najiha serang hihix itu lha perangai najiha bile marah
kk bai ingat jgn tiru my style
k baiii:D najiha slalu happy~~~~~
PLISSSS JGN TERASE TAU :P CHILL~~~

best x,comment and like jerr :D

No comments:

Post a Comment