Monday, 5 December 2011

kawan tolong kawan semua tolong semua najiha sedang gile kerne nak suruh kome like page najiha!

mama tolong mama!
papa tolong papa!
kawan tolong kawan!
dunia tolong dunia
manusia tolong manusia!
najiha jadi gile!
TOLONG LIKE PAGE SYE DEH!!,,


best x,comment and like jerr :D

Sunday, 27 November 2011

najiha x suke kalau orang suke ikut style najiha


Hyeepp ,,
tenggs untuk sudi bace post niyh
najiha mmg X SUKE kalau orang suke ikut style najiha korunk ade style ikut lha style korunk jgn lha tengok org ni buat cantik korunk nak ikot ape arr
najiha X SUKE nak tiru style najiha drees up,facebook,blog uke
korunk x payah nak tiru gaye blog najiha padahal gaya korunk lebih menarik dri gaye org tao x!
korunk hanye perlu berfikir nak buat gaye ape x dew lah nak tiru gaye org
td chat ngan sorang budak dye tanye nak buat blog macam najiha bole x najiha DIAM SAHAJA and trus write post sebab terlalu banyak nak tu mcam najiha lah nak ni mcam najiha la
bukan najiha x bgi tpi najiha nak korunk berfikir untuk buat stu kerja yg kemas and cantik najiha x cakap blog najiha cantik kewp blog najiha pleng cun adew pernah najiha ckap najiha hanye nak bgi thu korang punye style lebih baik dari org lain paham ape yg korunk buat bende baik and berfaedah semua nye bagos ouke! k bai
jgn nak tiru style najiha tau Banner ke,post tiltle, header ke,shoutboz ke and many
kalau najiha nampak terus najiha serang hihix itu lha perangai najiha bile marah
kk bai ingat jgn tiru my style
k baiii:D najiha slalu happy~~~~~
PLISSSS JGN TERASE TAU :P CHILL~~~

best x,comment and like jerr :D

knape ekk bile aq nak headpet of coz ade org kacau :P

spe x geram bila najiha nak writepost jew ade org kacau
ni pon kunci pintu 
adeq nak masuk najiha jawab mcam ni "x yah gedik-2 akak nak datting ngan blog daa g men jauh-2 xyah menyampuk kat sini!" hihihi keras najiha kan gram sgt dye x abis nak kaco najiha geraamm glew2
pastu BFF plak come home konon nye Bocan pale otak kau kau bocan bawak notebook?
itu nme nye nak mengabis kan eletrik uma najiha jewwww
Still ngah bengan niyh :P
kbai


best x,comment and like jerr :D

Saturday, 26 November 2011

yg ni test jaa

nothint to says
Publish Post

gagagaga hentam kjap

best x,comment and like jerr :D

bengan btul dgn kau ni :P


aq rase nak jew humban kau dekat sungai
kau ni x abis nak melekat kat aq
aq pon nak gak kawan dgn org len ja
ni cuti aq x dapat tengok muke kau #yess 

malas tengok muke kau dkt dgn aq asyik nak megeddik jaa
kau ni gdik cri la kawan yg gedik(mcam aq baik sgt hihi)
dahh2 g men jauh-2 menyemak jeerr =_=

k baiii

best x,comment and like jerr :D

test

test 123

best x,comment and like jerr :D